Trompeteren og flygelhornisten Luca Aquino, som også spiller trombone, kjenner jeg til fra flere tidligere møter. Det er på ingen måte overraskende at D´Auria, og mange andre, gjerne vil ha en av Europas aller fremste messingblåsere med seg på sine musikalske ekskursjoner.

Tangentisten, på både akustiske og elektriske utgaver av slaget, Emiliano D´Auria (48), gitaristen Giacomo Ancillotto, trommeslageren Ermanno Baron og bassisten Dario Miranda er derimot totalt nye bekjentskaper for meg og det tar kun kort tid å slå at Losen-sjef Odd Gjelsnes nok en gang har hatt nese for god musikk og særdeles dyktige musikanter.

D´Auria har skrevet all musikken og de godt og vel 45 minuttene byr på et originalt melodisk univers med konstant søken etter det vakre. D´Auria inviterer til at at man skal ta seg god tid, la ideene få tid til å utvikle seg og ved god hjelp av dynamiske virkemidler sørge for at vi på den andre sida får muligheten til å senke oss ned i de i ni landskapene.

De fem musikerne holder skyhøy standard og stortrives åpenbart sammen i denne varme og inderlige kohorten. Det anbefales absolutt å avlegge denne kohorten og denne musikken et besøk.