Mange har stifta bekjentskap med disse to herrene gjennom duoen Tortusa Breistein. Der har de møtt oss i et unikt elektro-akustisk landskap.

Denne gangen har Bishop fra Stavanger og Breistein fra Bergen av en eller grunn valgt å framstå under sine respektive navn, men musikken har ikke blitt noe mindre unik av den grunn.

I 2020 inntok de to fem kirker i Rogaland kun iført en tenorsaksofon og en sampler bestående av ingenting - blanke ark. Bishop tok opp Breisteins saksofonfabuleringer basert på egne komposisjoner og skapte spennende lydskulpturer på, ved og rundt disse. De fem kirkenes akustiske egenart har også vært en viktig ingrediens i skapelsesprosessen.

Det har ført til ti meditative utflukter som egner seg strålende å møte det nye året med. Bishop og Weatherhead Breistein har tid noe som åpner for at at vi kan flyte med i tankerekkene og samtidig tenke våre egne tanker underveis - og kanskje etterpå

John Derek Bishop og Inge Weatherhead Breistein tar oss med til steder der det er godt å være og der det er mulig å finne ro.