Når det er Natali Abrahamsen Garner, Johan Lindvall og Magnus Skavhaug Nergaard som skjuler seg bak navnet Delish, så tar det ikke mange skunder for de som har fulgt aldri så lite med i randsonene i norsk musikk de seineste åra å begripe at her er det original musikk på vei.

Med fartstid i band som Propan, Torg og Monkey Plot så sier det seg nesten sjøl at det Delish skaper, hører hjemme på steder der musikk ikke har oppholdt seg tidligere. Slik har det da også blitt.

Denne EP-en, i gjennomsiktig oransje vinyl må vite, består av ni låter og varer i knappe 16 minutter. Det betyr låter som varer fra 31 sekunder til tre minutter og 21 sekunder på det lengste. Spesielt? Ja, men usedvanlig fascinerende.

Grunnene til at dette altpop, electronica, impro-universet er så fascinerende er mange. Abrahamsen Garners usedvanlig vakre, inderlige og luftige stemme er en av dem og Lindvall og Skavhaug Nergaards evner til å skape eksperimentelle og spennende lydlandskap i og rundt tekstene og uttrykket til Abrahamsen Garner er de to viktigste.

Til sammen skaper de tre noe høyst personlig i grenseland ingen andre har besøkt tidligere. Tøft, annerledes og veldig fascinerende.