Samarbeidet mellom det danske og det norske postvesenet fungerer åpenbart bra til tross for all annen faenskap som omgir oss. Det har blant annet ført til at jeg har blitt utfordra av ei multikultipakke som jeg sjelden oppsøker sjøl. Det er slike opplevelser som er med på å gi påfyll vi trenger i større grad enn noen gang nå.

Pakka består av ei bok med tolv fargerike, spennende og annerledes illustrasjoner skapt av danske Jan Oksbøl Callesen. På forsida av boka er det en kassett med musikk skapt av svenskene Herman Müntzing, på elektronikk, maskiner og tangenter, og Qarin Wikström på elektronikk, tangenter og stemme. Jovisst er de to musikanter, men i mine ører de i minst like stor grad lydskulptører.

Ideen var å skape lydlandskap som fulgte Callesens illustrasjoner fra side til side. Vi snakker ikke tradisjonell rytmikk, harmonikk eller melodikk her - vi snakker en type musikalske assosiasjonsskulpturer som kler Callesenes improillustrasjoner - eller vice versa.

Er du utstyrt med en dose eller to med nysgjerrighet og evne og lyst til å overraske deg sjøl og ta sjansen på å oppleve noe du aldri har opplevd tidligere, så byr dette originale og kreative triumviratet muligens akkurat på det du ikke visste du verken hadde behov for eller lyst på. Herlig stygt-fint og veldig annerledes.

PS Nå er det bare dager eller kanskje aller helst timer igjen før Trump blir geleida ut av Det hvite hus. Vi får håpe galskapen tar slutt veldig snart - helst før 20. januar.