(SIDE2): Hun er minst like kjent for sine yppige former som for navnet på rollen hun spiller i Mad Men, nemlig Joan Holloway - og Christina Hendrick (35) har selv gitt uttrykk for at hun er glad i kroppskurvene sine.

Men før hun gjorde suksess som skuespiller i en av de mest populære TV-seriene, tjente hun sine penger på å være modell.

Reklameshoot
Og Playboy har nå lagt ut et par bilder av en ung Hendricks på Twitter, der hun er kun iført en liten sølvbikini og en platinablond parykk.

Se bildene nederst i artikkelen!

Bildene er tatt i forbindelse med en jobb hun gjorde for det velkjente herrebladet, og ble lagt ut som en uhøytidelig konkurranse der Playboys twitterfølgere skulle gjette hvem som var avbildet.

- Elsker det
Hendricks var 24 år da reklamebildene ble tatt i forbindelse med lanseringen av en alkoholholdig shot.

- Jeg begynte som modell. Da jeg dro til Italia for å bygge opp modellboka mi, la jeg på meg sju kilo av all pastaen og cappuccinoen, har hun fortalt dailymail.co.uk.

- Jeg så hvordan kroppen min endret seg og jeg elsket hvordan den endret måten jeg fremsto på og hvordan endringene fikk meg til å se mer kvinnelig og sexy ut.

Men selv Hendricks, som er svært fornøyd med hvordan hun ser ut, røper at hun - som alle andre kvinner - gjerne kunne gått ned et par kilo.

Verdens vakreste
Hendricks er flere ganger kåret til å være blant verdens vakreste kvinner - i fjor toppet hun Esquires liste.

Og det er heller ikke første gang Playboy legger sin elsk på den vakre damen. Da de i fjor kåret de mest sexy kvinnene i verden, var hun (selvsagt) med på listen.

LES: Playboys mest sexy kjendiser

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

(Bildene Playboy la ut på Twitter)