Gå til sidens hovedinnhold

Hefners kjærester krangler

Kendra stakk på ferie mens de andre jobbet, og Hef har tatt seg enda en kjæreste.

(YEYE): Hugh Hefners tre kjærester skal være i tottene på hverandre - to mot én.

Trøbbel i Paradis
Det lurer tordenskyer i horisonten over Hugh Hefners «Playboy Mansion». Forholdet mellom Hefners tre kjærester Holly, Bridget og Kendra sies å være noe betent etter de siste ukers hendelser.

Holly sjalu
Holly Madison (28) ga i realityserien «Playboyjentene» (2005-2007) uttrykk for at hun lenge håpet på at «Hef» skulle kvitte seg med de andre kjærestene sine i nær framtid, slik at hun og Hefner kunne starte et liv alene. Det er ingen hemmelighet at Holly har status som førstekjæresten i huset, og er svært så forelsket i grunnleggeren av verdens største glamourimperium.

Øker samlingen?
82-årige Hefner ser på sin side ikke ut til å ha planer om å kutte ned med det første. Den år gamle hovedrolleinnehaver i Columbia Pictures' nye komedie «The House Bunny», Anna Faris, ble nylig beæret med tittelen «honorary girlfriend» («æreskjæreste»).

Faris har tidligere spilt i kalkunkomedier som Scary Movie 1,2,3 og 4 og The Hot Chick, foruten et par seriøse roller i eksempelvis Brokeback Mountain og Lost in translation.

Både Hefner, Holly, Kendra og Bridget er med i filmen, og Faris skal ha tilbragt mye tid på deres eiendom i den siste tiden. Det spekuleres i om trioen snart vil bli til en kvartett, noe som i såfall vil sabotere sterkt for Hollys amorøse planer, tatt i betraktning Hefners høye alder.

Rampete Kendra
Under et intervju med The Sun som kommer ut neste uke blir Holly og Bridget tatt fullstendig på sengen når reporteren spør hva de synes om at Kendra er på ferie og fester mens de jobber. Jentene hadde ingen idé om at tredjemann koste seg i bikini, mens de selv sto midt i kaoset på avviklingen av den 55. årlige Playmate-uttagelsen.

På Playboyfesten 4.juli skal Kendra ha holdt seg unna Holly og Bridget og unngått å snakke med dem.

Avviser krangel
Bridget bedyrer i intervjuet at alt er fint på hjemmebane, at de helst gjør ting sammen alle sammen og at det var mye verre da Hefner hadde opptil syv kjærester, og mer, som kom og gikk.

Man kan allikevel spørre seg hvem ordningen fungerer best for.

(kilde: Wikipedia, the Sun, Hollyscoop, Fox News)

For siste nytt fra Yeye: Gå til forsiden her!

Reklame

Vi har testet 20 påskeegg - sjekk hvilke som får best karakter

Kommentarer til denne saken