Gå til sidens hovedinnhold

- Bestemor sa ja

På fotoshoot med årets kaninfrøken.

(SIDE2): For de mannfolkbladglade er kåringen av årets playmate en liten begivenhet - også for kvinnen det gjelder selvsagt. Årets playmate er Hope Dworaczyk, 25 år gammel og fra Texas, USA.

Modell
Dworaczyk prydet Playboy i april i fjor, og ble altså plukket ut som årets kaninfrøken i den 55. årlige playmatekåringen. Tirsdag ble hun fotografert igjen, denne gang av Brie Childers i et privat hjem i Beverly Hills.

(Se bilder fra fotoshooten nederst i artikkelen)

Til vanlig jobber Dworaczyk som modell, blant annet har hun gått visninger for Balenciaga. Robert Rodriguez og Versace. I tillegg jobber hun som programleder og co-produsent for et moteprogram for TV-kanalen E! i Canada.

Spurte bestemor
Da 25-åringen ble tilbudt å posere for Playboy første gang, spurte hun like godt bestemor om råd.

Siste fra Side2? Sjekk forsiden her!

- Dersom bestemor aksepterer det, hvem bryr seg om hva andre sier? sa Hope, etter at bestemor angivelig skal ha gitt grønt lys for de lettkledte bildene og sagt at dersom hun hadde vært på Hopes alder, ville hun gjort det samme selv.

Dessuten blir det mulig å se Hope i 3D - Hugh Hefner og Playboy bretter nemlig ut sine piker på en ny måte og lar leserne få en mer naturtro opplevelse.

Les: Midtsidepiken blir tredimensjonal

Og Playboy kan trenge all den drahjelpen bladet kan få for å holde på lesernes interesse. Opplaget har stupt fra 3,5 millioner i 2006 til 1,5 millioner i dag, ifølge AP.

Lang tradisjon
Av tidligere lekejenter av året, kan nevnes Jo Collins (i 1965), Liv Lindeland (1972), Lillian Müller (1976), Anna Nicole Smith (1993), Jenny McCartney (1994) og Victoria Silvstedt (1997).

I tillegg har kjendiser som Kim Basinger, Drew Barrymore, Daryl Hannah og Denise Richards stilt opp både på forside og inne i bladet.

Les: Her er Playboys superkjendiser

Av tidligere månedens playmates, som ikke ble det påfølgende årets utvalgte, er blant annet Marilyn Monroe i 1953 - det første Playboybladet i historien, - Bettie Page to år etterpå og Pamela Anderson i 1990. Hele åtte kvinner med norske aner har frontet bladet på 1960- og 70-tallet. Siste gang var da Lillian Müller ble årets playmate i 1976.

HTML EMBED

3258

(Kilde: Wikipedia, Playboy, AP)

Kommentarer til denne saken