Gå til sidens hovedinnhold

Leter etter ny Playmate på nett

Playboykongen Hugh Hefners favorittkjæreste Holly er på jakt etter en ny Playmate.

(SIDE2): Holly Madison (29) er en av tre kjærester som bor sammen med Hef på hans Playboy Mansion i Los Angeles.

På nett
Nå har Holly fått hovedansvaret for å finne den nye Playmaten og hun jakter på nettet, skriver Los Angeles Times. Og jenter blir oppfordret til å legge ut videoer av seg selv på nettet.

Dette årets Playmate ble den kanadiske modellen Jayde Nicole (22), en brunette gikk altså av med seieren etter at Hugh Hefner (82) har blitt kritisert for å favoriserer blondiner. Han har tross alt tre blonde kjærester på slottet sitt.

Les hele saken her: Her er årets Playmate
Les også: Våre mest kjente glamourmodeller

Jubileum
Hugh er ikke den som lar et godt jubileum gå fra seg - og til neste år feirer bladet hans 55 år. Det feires med den 55. Playmaten i rekken og Holly leter etter jentene på det populære nettstedet YouTube.

- Jeg tror det kreves mot for å legge ut en video av seg selv på nettet, hele verden kan tross alt se den, sier Holly til den amerikanske avisen.

Uvanlig
Jenter som sender inn videoer av seg selv må ikke være nakne eller vise nakne kroppsdeler, noe Holly er svært nøye med.

- Viser de seg nakne, så må vi fjerne auditionen fordi det er YouTube, sier hun.

Holly forventer ikke all verden av de hjemmelagde videoene. Men de interesserte må kunne fortelle hvorfor de fortjener å bli årets Playmate. Til en normal Playmate-audtion kommer det rundt 400 jenter, i den første uken på nettet lanserte over førti jenter sine videoer. Holly mener det er bra og tror de kan nå et bredere publikum ved å lansere letingen på nettet.

LA Times skriver videre at det er første gang et stort kommersiell magasin inviterer til audition på et nettsted som viser deres egen logo. Musikkbransjen bruker YouTube, det samme gjør TV-selskaper som viser promoer av nye serier, og nå altså Playboy som første magasin ut.

Bor med tre
Holly bor sammen med Hugh Hefner og hans to andre kjærester Kendra og Bridget. Deres liv under samme tak på slottet har vi kunne følge i serien «Playboy Mansion» på TV3. Tre jentene stilte også opp i serien «General Hospital» i fjor.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Er du på jakt etter en kjæreste? Prøv Side2 Single du også!
Vinn en iPod hver dag med Side2 Quiz.