Gå til sidens hovedinnhold

Stor spillturnering!

Bli med på helgens spillturnering og vær med i konkurransen om 150 Playpenger.

(SIDE2): Denne helgen arrangerer vi turnering på vårt spill-community Playray.no, og du kan være med i konkurransen om 150 playpenger.

Turneringen vil foregå på det populære spillet Bobler. Bobler er et av de aller mest populære spillene, og som alle andre spill på Playray

er det enkelt å lære seg, men vanskelig å bli virkelig god i.

Klikk her for å spille!

Når?
Turneringen varer hele helgen fra fredag til søndag. Den som oppnår høyeste poengsum innen søndag kl 22:00 stikker av med premien.

Vinnere av forrige konkurranse
Fra tid til annen arrangeres større konkurranser og forrige helg hadde du muligheten til å vinne playpenger til en verdi av 1500 NOK. De heldige vinnerne er:

cool-mama

gompen65

barthen

Lillian71

Playray.no
Har du ennå ikke registrert deg på Playray? Det er gratis å melde seg inn og det tar kun et par sekunder å registrere seg. Så snart du er medlem har du mulighet til å spille alle spillene og chatte med de andre medlemmene på Playray.

Playray er et unikt online spillcommunity hvor du kan style din egen, personlige avatar, treffe tusenvis av nye venner i alle aldre, og selvsagt spille populære spill som Biljard, Poker, Minigolf, Yatzy, Diamanter og retrofavoritten Atomix! Hva venter du på?

Kommentarer til denne saken