Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk ut denne virtuelle verdenen

I Playrays virtuelle verden kan du være kreativ, gå på oppdagelsesferd og møte massevis av nye venner. Bli med i gjengen nå.

(SIDE2): Når vintermørket senker seg og det blir kaldt å bevege seg utendørs, er det perfekt å bruke tid på nettet.

Sjekk ut vinterens heteste nabolag.

I Playforia, Playrays virtuelle verden, skinner alltid solen. Dermed er det enkelt å ha det gøy, drømme seg bort og glemme kulden utenfor vinduet.

Hvilket nabolag velger du?
Playforia er en virtuell verden som består av seks spennende bydeler. Du bestemmer helt selv hvor din leilighet eller ditt hus skal ligge. Har du en cowboy i magen kan vi anbefale «Ville Vesten», er du mer opptatt av å bo stilig og kanskje litt eksklusivt bør du sjekke ut «Moneyco».

Og når du har funnet stedet du vil bo er det bare å sette i gang med innredningen av leiligheten eller huset du har valgt. Miks og match morsomme tapeter og kule møbler slik at leiligheten representerer din stil. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Hva gjør man i en virtuell verden?
Det er lett å møte nye venner på Playray. Du finner til enhver tid hundrevis av spillglade mennesker online. Slå av en prat med dem du møter i fellesområdene eller inviter nye bekjentskaper hjem til din leilighet for å bli enda litt bedre kjent.

Det er også kort vei til de morsomme nettspillene, dermed kan du enkelt utfordre nye venner i et slag minigolf, biljard eller Memory. I tillegg kan du bli med i morsomme konkurranser, kåringer og live quiz!

Er du ikke medlem ennå? Bli med i gjengen her.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen