På tirsdag stilte superblogger Ida Wulff følgende spørsmål: «Kan noen være så snill og fortelle meg hva som gjør en Playstation mer interessant enn en jente?»

Klart vi kan:

1. Tillater utroskap

En «Playstation» tolererer svært mye. Om du er så uheldig å tafse litt på en Xbox 360 ved en sjelden anledning, er det ingen som kjefter deg huden full av den grunn. Du kan leke med så mange andre konsoller du bare vil uten å såre følelsene til noen overhodet.

2. Har alltid lyst

Uansett når du vil har Playstation alltid lyst til å «være med å leke». Aldri kommer den med en dårlig unnskyldning om at den er for trøtt eller har vondt i hodet. Om det er morgen eller kveld, etter ei fyllekule eller før - «Playstation» stiller opp for å tilfredsstille dine behov.

3. Jo yngre, jo bedre

Når du først har innledet et forhold til en «Playstation», unngår du faren for at gnisten skal slukne. Når du er lei av det gamle, kan du nemlig bare bytte til noe annet. Samme innpakning, men nytt, fargerikt og spennende innhold. Det er enkelt og kan gjentas ofte. Når en «Playstation» begynner å dra på åra er det dessuten ikke flaut å bytte den i en yngre modell.

4. Gir skryt

Istedenfor å høre på en jentes evige klagete mas og kjas, gir «Playstation» masse skryt. Hver eneste gang du gjør noe bra gir den deg gratulasjoner og trofeer. Om du tar oppvasken for ei jente så «skulle det bare mangle».

5. Distanserer virkeligheten

Hele poenget med «Playstation» er å flykte fra virkeligheten noen timer. Å prate kjas med ei jente er ofte det motsatte. Å ta virkeligheten etter bena. Diskutere brutale sannheter og analysere mulige løsninger. Gi meg heller flukten.

6. Ingen konsekvenser

Kanskje en av mine favorittgrunner. Uansett hva du gjør får det ingen konsekvenser. Du kan slakte menneskemengder, drikke deg full eller være frekk mot kjæresten uten noen form for konsekvenser i det virkelige liv. Alt er fiktivt, du kan gjøre hva «F%¤#» du vil.

7. Slipper dårlig samvittighet

Alle som har vært i et forhold kjenner til følelsen av å ha dårlig samvittighet uten helt å vite hvorfor. Du tar en tur ut med gutta og plutselig sitter du med dårlig samvittighet ovenfor jenta. Eller du har gitt litt lite oppmerksomhet til henne en periode og tynges av dårlig samvittighet. Med «Playstation» slipper du alt det. En «Playstation»-maskin bryr seg overhode ikke om du er ute X antall timer uten å ringe. Eller om du ikke skrur den på i løpet av noen dager. En «Playstation» forstår!

8. Økonomisk gunstig

Når du skal kjøpe noe til din «Playstation» så står du selv fritt til å velge alternativer som gleder deg personlig. En «Playstation» kommer ikke med ønskeliste og forventninger til årets bursdags- eller julegave. Den krever heller ingen romantisk middag på DIN regning.

9. Intet forspill

Du trenger aldri varme opp en «Playstation» før dere kan ha det moro sammen. Bare skru den på og sett i gang. «The Playstation is never hard to turn on».

10. Ingen sorg

«Playstation» vil aldri noen gang gi deg kjærlighetssorg. Den knuser ikke hjertet ditt med utroskap og løgn, men forblir alltid stille og rolig på sin faste plass. Den er underholdende å leke med, samtidig som den lager lite bråk og ser bra ut.