(SIDE2): Lars Erik Blokkhus og resten av bandmedlemmene i Plumbo har nok hatt en tøff helg.

Like etter at Blokkhus kom med en svært uheldig kommentar under Spellemanpris-utdelingen, formelig kokte det blant kjendiser, medier, kommentarfelt og sosiale medier.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Satte sinnet i kok
Det skulle være en hyggelig avslutning på et fint program, utviklet seg til en skandale. Madcon skulle dele ut prisen for årets hit, og vinneren ble gruppa Plumbo med sangen «Møkkamann».Men sa gruppa kom opp på scenen, endret imidlertid stemningen seg radikalt.

- Når jeg ser deg så tenker jeg på moccamann, sa gruppemedlem Lars Erik Blokkhus, med klar adresse til Madcon-gutta.

Mange reagerte med sinne på Blokkhus sin kommentar.

- Det satte jeg ikke pris på i det hele tatt. Det var ikke intelligent eller modig. Det var billig, og jeg syns det var støtend.Det f****hølet der likte jeg ikke i det hele tatt , sa en opprørt Tshawe.

Men etter hvert ble det mer og mer tydelig at mange synes kritikken hadde gått for langt.

Beklager
Blant annet har Madcon sagt i en uttalelse at de tilgir Blokkhus, og Kaizers-Terje - som helte øl i hodet på Lars Erik, har beklaget seg.

- Jeg ble revet med og akkurat der og da føltes øltømming som en grei måte å vise avstand fra det jeg oppfattet som direkte rasisme, skrev Terje Winterstø Røthing på Facebook.

Og mange mente nok at det var det eneste rette å gjøre.

- Alle gjør feil. Plumbo har lagt seg flate og innrømmet at det som skjedde var feil. Da må man kunne akseptere og tilgi. Life goes on, skriver fotballproff John Arne Riise på Twitter, ifølge VG.

Dette på tross av at han lørdagskveld selv var en av dem som tok til Twitter for å vise sin støtte til Madcon.

- Plumbo??? Er det mulig???????, skrev han da.

Hans-Erik Dyvik Husby mener at det nå er «kiss and make up»-tid. Men Camilla Herrem synes det er mye usakelige kommentarer ute og går.

- Forgive and forget. Mange usaklige kommentarer på nett nå. De gjor ein feil, men betyr kje at alle trenge å oppføre seg som barn, skriver håndballproffen påTwitter.