Gå til sidens hovedinnhold

Dette har ingen andre gjort før

Poker

Nå er hun historisk.

Diskusjonen om poker er et lykkespill eller ferdighetsspill er en evig diskusjon her til lands.

Nå har den britiske pokerproffen og TV-kjendisen Victoria Coren Mitchell slått et slag for de som mener poker er et ferdighetsspill med sin andre seier i European Poker Tour Sanremo.

Mitchell ble historisk da hun som første kvinne vant en EPT turnering i 2006 i London. Nå kan hun igjen skrives inn i historiebøkene, da hun er første person til å vinne to EPT'er.

I en pressemelding sier Mitchell at hun aldri forventet å vinne.

- Jeg er pessimist av natur og forventet aldri å vinne. Min filosofi har alltid vært å være fornøyd dersom jeg går i pluss og ikke minst, ha det gøy når jeg spiller. Seieren har ikke helt gått opp for meg ennå, men jeg er utrolig takknemlig for all støtten jeg har mottatt, forteller en fornøyd vinner.

Mitchell startet dagen på finalebordet med minst sjetonger, men smart spill gjorde at hun til slutt sto igjen som vinner.

Førsteplassen utløste en pengepremie på 476.100 euro (i underkant av fire millioner kroner). Vinneren vant også et luksusur av merket SLYDE til en verdi av 5.000 euro, i overkant av 40.000 kroner.

European Poker Tour er en av verdens mest populære og respekterte pokerfestivaler og arrangeres i byer over hele Europa. Den første EPT-turneringen ble arrangert i Barcelona i 2004, og årets EPT-sesong er den tiende i rekken.

I Sanremo var det 556 spillere som stilte til start i hovedturneringen som Mitchell vant. Også norske Johnny Lodden deltok i Sanremo. Han endte på slutt på 61. plass.

Reklame

Grillpakken som gir deg saftig mat

Kommentarer til denne saken