Gå til sidens hovedinnhold

Kjendisene spilte bort 1,4 mill

Ikke alle er rammet av finanskrisen.

(SIDE2): Denne uken var en rekke profilerte kjendiser samlet i PokerStars.net sin veldedighetsturnering Ante Up for Africa i Monte Carlo i Monaco.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Pokerturneringen ble arrangert for å samle inn penger til krigsofrene i Darfur-provinsen, og blant de spandable kjendisene som stilte opp var rapperen Nelly, R’n’B-stjernen Christina Milian, Liverpools førstekeeper Pepe Reina og Tottenham- og Manchester United-legenden Teddy Sheringham.

Hver deltaker måtte betale 4000 euro, eller i underkant av 35 000 kroner for å delta. For dem som har tatt turen til Monte Carlo så vet man at det ikke nødvendigvis er avskrekkende for dem som vanker der.

I tillegg til innskuddet fra deltakerne bidrog arrangøren med 100 000 euro til Darfur-ofrene.

Turneringen ble vunnet av den kanadiske pokerproffen Isabelle Mercier, mens den gamle fotballhelten Sheringham kom på andreplass.

Som best plasserte ikke-Team PokerStars Pro med sin andreplass mottok Teddy Sheringham hovedpremien i turneringen; en tur til PokerStars Caribbean Adventure på Bahamas i januar 2010.

Mer enn 400 000 mennesker har dødd og over fire millioner har mistet sine hjem i Darfur-provinsen siden konflikten startet. Frem til i dag har Ante Up for Africa samlet inn nærmere 2 millioner dollar til ofrene.

Kommentarer til denne saken