Gå til sidens hovedinnhold

Tidligere fotballproffer uenige om hvor norgesmesterskapet burde arrangeres

Poker

Frykter turneringen vil bli mindre sosialt.

Det er fire eks-proffer og landslagsprofiler som som stiller i NM her i år: Bent Skammelsrud, Ronny Johnsen, John Carew og Thomas Myhre. Alle er sponsede ambassadører for spillaktører, Bent har spilt flere år for NordicBet, Ronny Johnsen er svært profilert i TV-reklamer for Unibet, John Carew er hos ComeOn, Thomas Myhre hos NordicBet og i tillegg er John Arne Riise hos Betsson (ikke tilstede grunnet kampprogram i Fulham).

Følg norgesmesterskapet direkte på Vimennpoker.no.

- Jeg hadde spilt lite poker før jeg ble signert av ComeOn, men har gjort en innsats for å bli bedre. Jeg har spilt fire turneringer, og føler jeg blir bedre og bedre. Her i NM var det en kar som trodde han skulle loppe John Carew. Jeg tok det meste av chipsen hans..

Thomas Myhre har spilt mer poker. Mye mer. Også før han ble sponset.

- Vi pleide å ha med en pokerkoffert på tur når vi var ute med landslaget. Jeg var absolutt blant de ivrigste, men vi spilte aldri hardt. Jeg har imidlertid alltid villet bli god i poker, og bruker litt tid på det.

Dvs, etter at unga har lagt seg.

- Ja det blir endel nettpoker på kveldene når ungene er i seng. En fin måte å trene på. Her i NM koser jeg meg, og har en ambisjon om å komme langt. Veldig langt.

For og mot poker-NM i Norge

De to fotballprofilene er litt uenige om hvorvidt poker-NM bør gå i Norge neste år.

- Jeg synes dette opplegget i Dublin er topp. Vi er her alle sammen under ett tak i 4-5 dager, man er ute på tur og møter mange interessante mennesker. I Oslo er jeg redd et NM vil føre til at mange møter opp, spiller, og reiser hjem når de blir slått ut. Det blir mye mindre sosialt, sier Carew.

Myhre har et litt annet syn på saken:

- Jeg er enig i at det er et topp arrangement her i Dublin, sosialt og artig, men samtidig er det politisk viktig at vi får et NM i Norge. Det vil kunne bane veien for et nytt reglement for sporten hjemme.

Inntil videre må de konsentrere seg om NM her i Dublin.

Så får vi se hvem som blir last longer av fotballgutta.

Vimennpoker.no setter en liten knapp på Thomas Myhre, vår egen teamspiller, men advarer for Bent Skammelsrud. Han er en tight, men dreven pokerspiller som har tålmodigheten inne.


Denne artikkelen ble først publisert på Vimennpoker.no. Les flere saker fra dem her.

Reklame

Grillpakken som gir deg saftig mat

Kommentarer til denne saken