Gå til sidens hovedinnhold

Norske Felix kjemper om VM-tittel i poker

Felix Stephensen er siste nordmenn igjen i VM i poker i Las Vegas. Han får minimum 85.000 dollar i premie.

- Jeg er sliten nå, og jeg har ikke hotellrom til i morgen, fortalte Felix Stephensen kl 01 i natt Las Vegas-tid (10 norsk tid), til Vi Menn.

Han hadde da spilt dag 5 i 13 timer, og er siste nordmann med i turneringen.

Vi Menn fulgte nattas spill live.

Dag 5 ble for øvrig en dramatisk affære sett med norske øyne, da alle tre gjenværende nordmenn plutselig havnet allin samtidig på hvert sitt bord, og tapte, i det som fra nå av kommer til å hete «den norske pokermassakren på Rio».

Ola Amundsgård røk først (som nummer 237), med JJ mot QQ, ingen hjelp i bordet, og Tor Anton Welo røk på neste plassering (236) med 44 vs AK. For øvrig samme hånda som kriplet Felix Stephensen da han havnet treveis mot KK og TT. Han satt igjen med 370K på et tidspunkt der snittet var godt over millionen.

Vi Menn tok en prat med dem umiddelbart etter utslagningen og begge var fornøyde med å cashe i WSOP.

- Men det er kjedelig å tape flipps, slo Welo fast.

80 spillere

Felix Stephensen har jobbet godt hele dagen. Han har tatt noen smeller, men reiser seg gang etter gang, og det begynner virkelig å se bra ut. Han avslutter altså dagen med 1,355 mill chips, nesten en dobling i løpet av dagen, og omkring 50-ende mannn av de som er igjen.

- Bagger 1,355, avsluttet en ordknapp hotellsøkende Felix etter endt arbeidsdag.

Det er nå nede i 79 spillere, snittet er på 2,4 millioner og de som spiller nå er garantert 85.812 dollar. Men det kan fort bli veldig, veldig mye mer også på Oslo-gutten Felix Vincent Stephensen.

Vi Menn er tilbake i kveld kl 21 med livedekning.

Reklame

Topp 10 salg i langhelgen

Kommentarer til denne saken