Gå til sidens hovedinnhold

Vant én halv million

Følge Sigurd Eskelands direkte fra Praha.

At Norge har like mange gode pokerspillere som vi har pene jenter, er en kjensgjerning.

Nå ser det ut til at en enda en nordmann er på vei til å spill inn en god slump med penger. Norsk Pokerforbunds egen leder, Sigurd Eskeland, er nemlig blant de siste 13 spillerne i European Poker Tour, som denne gangen er i Praha.

Turneringen er på dag fem, og Eskeland lå lenge bra an med 1.264.000 sjetonger etter dag fire.

Dessverre har det gått litt trått i dag og nordmannen har i skrivende stund rundt 800.000 sjetonger igjen.

Vinneren av turneringen stikker av med 889.000 euro, som er rundt 7,5 millioner kroner. Pokerforbundets leder er uansett sikret 44.000 euro eller 372.196 kroner.

Eskeland er blant verdens beste pokerspillere.

Den tidligere læreren har de siste årene vært pokerspiller på heltid og vant blant annet en VM-tittel i poker under World Series i 2010.

Vant en halv million

Turneringen er nå over for nordmannens del, og selv om det ikke ble millioner inn på konto for Eskeland, kan han smile godt til banken for det. Det ble til slutt litt over én halv millione kroner i premiepenger til den tidligere læreren, og Eskeland får skryt av Pokerstars Country Manager.

- Sigurd har spilt veldig godt hele uken. Det er en meget stor prestasjon å bli topp ti i en turnering med over 1.000 av verdens beste spillere. Et godt argument for at poker er ferdighet, sier Thomas Udness i Pokerstars i en pressemelding.

Det var hele fem nordmenn som kom seg til pengene i EPT Praha og Eskeland var siste mann som røk ut før finalebordet var klart. Det spilles i dag.

Under kan du følge Sigurds Eskeland direkte i kampen om millioner i Praha:

HTML EMBED
Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken