Etter å ha vært ute i trøbbel litt tidlig i natt, kom Felix seg fint tilbake og til slutt var det finalens suverene chipleader Jorryt Van Hoof som endte på tredjeplass Han endte turneringen med A5 mot Jacobsens AT, og svensken gikk inn i headsupfinalen med en ganske solid ledelse. Vi fulgte det live.

Eksperter Vimennpoker snakket med regner Felix som en bedre headsupspiller, men med rundt 25% av stacken ble avstanden for langt opp.

Dermed er det Martin Jacobsen som er verdensmester i poker, og vinner den gjeveste av alle VM-armbåndene, i tillegg til ti millioner dollar, mens Felix må nøye seg med litt under halvparten. Det er likevel liten tvil om at oslogutten har all mulig grunn til å være fornøyd med andreplassen i verdens mest prestisjefylte turnering.

- Jeg er selvfølgelig skuffet over at førsteplassen røyk headsup, og den skuffelsen vil nok vare i et par dager. Men tross alt må jeg jo være kjempefornøyd, fortalte han.a

Pokerforbundets leder Sigurd Eskeland sier til Vi Menn:

- Det var tre kjempegode spillere i action i dag, og det er lite å si på at Jacobsen vant. Dette har imidlertid uansett vært en kjempeopptur for norsk poker.

For øvrig har Felix fått svært mye skryt av kommentarene på ESPN under hele turneringen. Daniel Negranu mente det var det beste finalebordet han noensinne har sett og at Felix spilte prikkfritt med de kortene han fikk.

Vi gratulerer ham med en knallsterk andreplass og to fantastiske konkurransedager her i Las Vegas.

Denne artikkelen ble levert av Vimennpoker.no. Les også:

Takker Tim Cahill!

Fantastisk av Felix

9 spillere - 9 drømmer

Han har prosenter i Felix