Gå til sidens hovedinnhold

Pokerdronningen Aylar

Dekket med pokerchips, er Aylar blitt det engelske pokerselskapets heteste kort.

(SIDE2): I en helsides annonse i bladet Moore, ligger Aylar pent dandert på en pokerbord, helt naken bortsett fra noen strategisk plasserte pokerchips.

- Aylar en utmerket pokerdealer
Slik skal pokerfirmaet Purple Lounge ta Skandinavia med storm.

- Vi valgte å bruke Aylar som modell i annonsen fordi selskapet vårt gjør det ganske bra i Skandinavia, og Aylar er en av de mest populære kjendisene og modellene i Norge. I tillegg er hun en utmerket pokerdealer. Derfor synes vi hun var perfekt for Purple Lounge, sier Julia Wild, marketing director i det engelske firmaet.

-Veldig fornøyd med bildene
Aylar har, i likhet med store deler av Norges befolkning, blitt hektet på poker. Spillet er mer populært enn noensinne, og i fjor sommer ble Aylar og resten av jentene i Team-Aylar med på pokertur rundt om i Norge. Det var etter den turneen det engelske firmaet ble så imponert over den norske modellen, at de valgte henne som sitt ansikt utad.

- Aylar fikk opplæring som croupier da hun var med på FHM-pokerturen vi gjennomførte i fjor, og det var en enorm suksess. Samtidig som denne turneen tok vi disse bildene, inkludert det vi bruker i annonsen hvor hun er dekket kun av noen pokerchips. Og vi er meget fornøyd med bildene, forteller Wild.

Reklame

Treningsklokker og wearables: Topp 10 smartklokker 2021