Gå til sidens hovedinnhold

- Police vurderer turné

Sting og The Police skal vurdere en gjenforeningsturné i anledning bandets 30-års jubileum. - Jeg sier ingenting, sier Sting.

(SIDE2:) The Police ble splittet i 1984 etter år med krangling og uenigheter. Sting gikk solo, og de andre gutta ble mer bakmenn. Gruppens medlemmer har imidlertid fortsatt å snakke sammen.

The Police har spilt sammen ved flere anledninger, blant annet for Amnesty International i 1986 og i Stings bryllup.

- Kun i England
Nå ryktes det at bandet, som var et av 80-tallets største, planlegger et realt comeback i anledning jubileet for den første singelen bandet ga ut, «Fall Out/Nothing Achieving». En kilde i bandets plateselskap sier til Daily Mirror at bandet vil offentliggjøre datoer i januar.

For The Police-fans utenfor England må det opplyses at Sting, Stewart Copeland og Andy Summers kun planlegger å turnere i hjemlandet.

- Sier ingenting
Om det blir noen gjenforening, får vi se. Da Side2 møtte Sting på filmfestivalen i Venezia sa han at han kategorisk aldri sa noe når det gjaldt en eventuell ny spillerunde med gamlekara.

- Den siste gangen vi spilte sammen var i bryllupet mitt, sa han. Og la til at han egentlig heller ikke følte seg som noen soloartist fordi han fremdeles hadde et band.

Sting kom i fjor ut med et klassisk album av gamle 1600-talls melodier kalt «Songs From The Labyrinth».