Gå til sidens hovedinnhold

Politiet truer Jacko

Michaels Jacksons anklager om politivold kan bli en bumerang-sak.

I et intervju med «60 Minutes» hevdet Jackson at han ble mishandlet av politibetjentene, og fikk skulderen ut av ledd. Han skal også ha blitt låst inne i «et skittent toalettrom» i 45 minutter etter at han meldte seg for politiet.

La frem lydopptak
Nå slår politiet i California bokstavelig talt tilbake, ifølge Press Association. De vil slett ikke vedgå at superstjernen ble for tøft behandlet da han ble arrestert, mistenkt for å misbrukt barn seksuelt.

Politiet har nå lagt frem lydopptak der Jacko sier «vidunderlig, takk skal dere ha» og «det er fint». Opptakene ble gjort mens Jackson satt i varetekt. Han skal også ha plystret og nynnet da ha ble kjørt til sheriffkontoret i Santa Barbara.

Politiets egne bilder av Jackson som møter dem på en flyplass i California og stiger inn i en sivil politibil er også offentliggjort.

Risikerer tiltale
Sheriff Jim Anderson sier at hvis anklagene til Michael Jackson viser seg ikke å stemme, risikerer han å bli tiltalt for falske anklager. Jackson er allerede tiltalt for sju tilfeller av seksuelle overgrep mot en 14-åring, og han må også svare for ytterligere to tilfeller som gjelder skjenking av alkohol til en mindreårig.

Sheriffen sier at popstjernen ble påført håndjern i tråd med « standard arrest-prosedyre». Jackson på sin side har vist frem bilder av merker på armen. Men sheriffen hevder at disse merkene stammer fra en annen del av armen enn der håndjernene er plassert.

Reklame

NÅ: Stort salg på sport og friluft