RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ansett polske flygeledere

Sist oppdatert:
Leder i Stortingets Transport- og kommunikasjonskomite, Per Sandberg (Frp), mener polske flygeledere er løsningen på problemene i Avinor.

Sandberg mener norske flygeledere ikke vil omstille seg, og at Avinor har mislykkes. Sandberg mener samferdselsminister Liv Signe Navarsete (Sp) må legge forholdene til rette slik at man kan hente europeiske flygeledere til Norge, skriver Adresseavisen.

- Selv om det er underskudd på flygeledere i Europa, vil vi i Norge være konkurransedyktige på for eksempel å hente inn polske flygeledere til å gjøre jobben. De har samme utdannelse og kompetanse, sier Per Sandberg til Adresseavisen.

Sandberg mener samferdselsministeren nå må sparke styrelderen i Avinor, Anders Talleraas.

Sandberg vil privatisere Avinor, og mener regjeringen må handle nå, og ikke vente på den planlagte evalueringen av Avinor i 2006.

Mandag foreslo høyrepolitikeren Søren Fredrik Voie fra Nordland at flygelederne burde sparkes. Du kan selv diskutere saken i Veggavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere