RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Bondevik er uinteressant

Sist oppdatert:
Carl I. Hagen karakteriserte i Stortinget torsdag statsminister Kjell Magne Bondeviks meninger om partisamarbeid som uinteressante - og viste til at KrF har fått ny partileder.

Høstens budsjettforlik mellom regjeringspartiene og Fremskrittspartiet har gitt Carl I. Hagen forhåpninger om at partiet hans kan være på vei inn i varmen. Så langt har samarbeidspartnerne fra budsjettforliket sagt hit, men ikke lenger.

I finansdebatten i Stortinget torsdag viste Hagen til at statsminister Kjell Magne Bondevik advarte mot Frp, men sa at det ikke kunne tillegges stor vekt:

- Jeg leser så i Aftenposten at Bondevik advarer mot tettere samarbeid med oss. Dette synes jeg er ganske uinteressant. KrF har fått ny partileder, og det er hans synspunkter etter valget som vil bære vekt, sa Hagen ifølge Dagbladet.

Men KrF-leder Dagfinn Høybråten, som torsdag var på reise i Rogaland, var raskt ute med å sette Frp-lederen på plass:

- At vi har inngått et budsjettsamarbeid med Frp i Stortinget, er langt fra det samme som at vi er rede til et regjeringssamarbeid eller tettere politisk samarbeid, sier han ifølge Dagbladet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere