RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- En seier for Frp

(Scanpix)
Sist oppdatert:
FrPs formann, Carl I. Hagen mener at budsjettavtalen med samarbeidsregjeringen betyr at partiet nå endelig er på vei inn i den borgerlige varmen.

- FrP har gitt budsjettet en sosial profil gjennom nærmest å fjerne hele økningen i egenandelene, forandret skatteprofilen og gitt mer til helse- og justissektoren, sier Fremskrittspartiets leder, Carl I. Hagen til TV 2 Nettavisen.

Håper på mer samarbeid
Med den siste budsjettavtalen som blir inngått før stortingsvalget neste år håper Hagen at Frp nå, etter utallige forsøk, begynner å bli akseptert på den borgerige siden.

Han mener at budsjettforliket beviser at det er mulig å komme til en bred ikke-sosialistisk enighet i norsk politikk.

- Hindringer og terskler som tidligere har gjort et samabeid vanskelig, er nå betydelig redusert, stråler Hagen samtidig som han retter et spark mot sosialistene.

- Dette styrker vår tro på at vi kan klare å stoppe sosialistene i å nå regjeringskontorene, sier Hagen før han løper til kakefeiring.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere