RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Folk er ikke dumme

(Berit Almendingen)
KrF frykter ikke at partiet mister sin fanesak etter at Ap-leder Jens Stoltenberg erklærte at partiet vil frede kontantstøtten til 2008.

- Folk er ikke dumme, de vil gjennomskue motivene. Det lukter litt for mye av at Ap føler at de hadde en dårlig sak, sier nestleder Dagrun Eriksen i KrF til TV 2 Nettavisen.

I går erklærte Jens Stoltenberg at Ap vil frede kontantstøtten til full barnehagedekning er på plass. Det er en enorm kuvending for partiet har helt til nå vært en sterk motstander av at foreldre som ikke har barna sine i barnehage skal få pengestøtte fram til barnet fyller tre år.

- Jeg fikk bakoversveis, jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sittet i debatter med Ap og forsvart kontantstøtten, sier Eriksen som siter i Stortingets familie- kultur og administrasjonskomité.

Eriksen har ingen tro på at Ap nå vil stjele KrFs velgere etter at Ap skiftet mening.

- I dag mottar 80.000 kontantstøtte mens 20.0000 barn står i barnehagekø. 60.000 ønsker fortsatt å motta kontantstøtte. Ap vil jo fjerne kontantstøtten etter 2008.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere