RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Helvetsesuke i LO

Sist oppdatert:
Forbundslederen krever nå alle papirer på bordet i LO-saken.

- Vi har vært igjennom en veldig vanskelig uke. Det har vært en helvetesuke i LO, sier lederen i Norsk Fengsels- og Friomsorgsforbund, Geir Bjørkli til TV 2 Nyhetene.

- Vi orker ikke mer
- Nå må dette ta slutt. Derfor vil jeg si på vegne av mine 3000 medlemmer, at hvis det finnes dokumentasjon fra noen av partene så må de komme på bordet. Det må skje nå. For vi orker ikke en uke til, sier lederen i Norsk Fengsels- og Friomsorgsforbund, Geir Bjørkli til TV 2 Nyhetene.

Se saken på TV 2 Sumo her

Dermed går Bjørkli i samme retning som Berit Reiss-Andersen gjorde fredag, da hun utalte i Først & sist at:

- Jeg vet det ikke er tilstrekkelig å ha et bevis, man må fremlegge et bevis, sa Reiss-Andersen, med et kraftig stikk til Vallas konvolutt, som hun viste frem på pressekonferansen fredag.

Endret forklaring
Men etter at Thorbjørn Jagland fredag kveld bekreftet Reiss-Andersens versjon om at Valla aldri tok kontakt med ham etter at Reiss-Andersen leverte sin avskjedssøknad 23.mars 1997, kommer LO lørdag med det de kaller en «Oppklaring av misforståelse vedrørende Berit Reiss Andersen.»

«Gerd-Liv Valla involverte ikke statsminister Thorbjørn Jagland i detaljene vedrørende tidsplanen for dette statssekretærskiftet, eller i at Berit Reiss-Andersen ble forespurt om å jobbe en til to uker ekstra for å få kabalen til å gå opp,» står det i pressemeldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere