*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg ble utsatt for kampanjejournalistikk

Foto: Jørgen Berge (Nettavisen)

Navarsete føler seg urettferdig behandlet.

11.09.13 08:55

Senterparti-leder Liv Signe Navarsete mener hun ble utsatt for kampanjejournalistikk fra TV 2 under valgkampen. Hun er heller ikke fornøyd med NRKs partilederdebatter.

- Jeg ble utsatt for regelrett kampanjejournalistikk fra TV 2, som søndag kveld kom med saken om at jeg hadde drevet den dårligste valgkampen av alle partilederne, sier hun til Bergens Tidende.

Navarsete sier at hun reagerer på det snevre fokuset i mediedekningen av valgkampen, og hun savnet blant annet en bredere debatt om kommunestruktur.

- Jeg følte vi ikke slapp til med sakene våre, jeg var aldri i NRK-studio, og i partilederdebattene fikk jeg alltid ordet sent, legger hun til.

Nyhetsredaktør Jan Ove Årsæther i TV 2 mener Navarsete må tåle kritikken om at hun hadde gjort en dårlig valgkamp.

- Saken var basert på en helt ordinær meningsmåling utført av TNS Gallup. De spurte folk om hvem de syns utførte den beste og dårligste valgkampen, sier han.

Nyhetsredaktør Stein Bjøntegård i NRK sier at Sp havnet i skyggen av Arbeiderpartiet på grunn av regjeringssamarbeidet, og av de borgerlige partiene på grunn av usikkerheten rundt det blå regjeringsalternativet.

- Det er noe med Sp som verken er fugl eller fisk. Det kan ha ført dem inn i skyggen, sier han.

(©NTB)

Mer fra Nettavisen:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.