RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Morten Holm, Scanpix)

- Jeg har ikke fått ny jobb

Sist oppdatert:
Kristin Halvorsen setter pressen på plass.

Fredag meldte flere medier at tidligere kunnskapsminister Kristin Halvorsen (SV) har fått ny jobb, som styreleder ved Naturhistorisk museum (NHM), som er en del av Universitetet i Oslo.

Men noen jobb er det ikke snakk om, påpeker Halvorsen og setter pressen på plass.

«Pressen vet ikke forskjell på en jobb og et styrelederverv! Styreleder på Natuhistorisk museum skal jeg være ved siden av en jobb - som jeg fremdeles er på jakt etter;-)», skriver hun på sin fanside på Facebook lørdag.

Les også: Nå har hun fått ny jobb

Halvorsen tiltrer som styreleder ved årsskiftet, 1. januar 2014, meldte Naturhistorisk museum (NHM) i en pressemelding fredag.

- Dette gleder vi oss til, sa museumsdirektør Arne Bjørlykke.

- Alle kjenner Kristin Halvorsen og hennes kvalifikasjoner, og hun vil bli en viktig bidragsyter når NHMs utviklingsplaner skal realiseres. Som tidligere kunnskapsminister kjenner hun jo sektoren godt, og med de investeringsbehovene museet har, skader det ikke med bakgrunn som finansminister heller, sa Bjørlykke.

Halvorsen var finansminister i den rødgrønne regjeringen fra 2005-2009, og kunnskapsminister fra 2009-2013. Hun var også partileder i SV fra 1997-2012.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere