RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg har tre grilldresser

Campingfolket får uventet støtte fra Ari Behn - som slår et slag for grilldressen. Se video og vinn en grill.

Arbeids- og inkluderingsminister Bjarne Håkon Hansen (Ap) kalte FrPs velgere for «campingfolk i grilldress». Men nå viser det seg at også en av Aps mest kjente velgere, Ari Behn, er en svoren tilhenger av grilldress.

Den dekadente prinsesse-ektemannen, forfatteren, klesdesigneren og porselensdesigneren kaster seg nå inn i debatten om den uoffisielle «nasjonaldrakten» grilldress.

Entusiast
Campingturistene rykket ut etter Bjarne Håkon Hanssens utspill, og ville ha seg frabedt å bli puttet i bås både politisk og på kleskode.

6. desember i fjor avslørte Ari Behn overfor TV 2 Nyhetene at han er Ap-velger. Og nå letter han ytterligere på sløret - og forteller at han er grilldress-entusiast.

Østfold-bunad
- Jeg slår et slag for grilldressen! I Østfold bruker vi grilldress. Og kona må ha lik grilldress, da. Så drar man til Strömstad, gliser Ap-Ari.

Moss-gutten innrømmer gjerne at han har grilldresser selv.

- Jeg har tre grilldresser. En grønn, en hvit og en oransj. Grilldress må du ha. Sitte i campingstol i Østfold og ha grilldress og grille, gliser han til TV 2 Nyhetene.

Hva mener du om grildress-debatten? Delta i diskusjonen under!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere