RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Mindre bråk om jeg var død

Sist oppdatert:
Søndagens møte i Kystpartiet ble litt av et sjøslag. Vinneren av nominasjonsstriden, Steinar Bastesen, mener det ville vært roligere hvis han var død.

Steinar Bastesen er Kystpartiets øverste mann på listen fra Nordland til Stortingsvalget. Søndag vant han til slutt nominasjonsmøtet i Bodø ved loddtrekning.

Møtet ble det rene sjøslaget der skjellsordene haglet mellom Steinar Bastesen og hans bitreste utfordrer Benn Mikalsen. Ord som tullkuk og svin ble brukt av kandidatene i beskrivelsen av hverandre.

Bastesen tror han selv er en av årsakene til striden i partiet.

- Dette går helt tilbake til jeg var syk i 2001. Da gjorde jeg den tabben at jeg overlevde. Hvis jeg hadde død hadde det kanskje ikke vært noe leven, sier Bastesen til TV 2 Nettavisen.

Han sier at han ikke er sint på noen av deltakerne på møtet, og poengterer at verken ordet tullkuk eller svin ble brukt på selve talerstolen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere