*Nettavisen* Nyheter.

- Nå skal vi ikke bli selvtilfredse

Oslo 20140505. Statsminister Erna Solberg under pressekonferansen i Oslo mandag i forbindelse med Høyres landsmøte. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto: Audun Braastad (Scanpix)

05.05.14 09:58

Statsminister og Høyre-leder Erna Solberg sier partiet har lært av tidligere feil og nå skal klare å holde på oppslutningen de har oppnådd de siste årene.

– Nå skal vi ikke bli selvtilfredse. Vi vet at det krever kontinuerlig utvikling og arbeid for å holde på oppslutningen, sier Solberg mandag under en pressekonferansen i forkant av partiets landsmøte i helgen.

- Det er historisk

Partilederen kaller det kommende landsmøtet historisk.

– Det er historisk fordi det er ni år siden sist Høyre satt i regjering og 23 år siden Høyre ledet regjeringen. 54 prosent av landes kommuner er også Høyre-ledet, det betyr at Høyre aldri tidligere har hatt så mye innflytelse på den politiske utviklingen, sier Solberg.

– Det kunne forledet oss til å bare feire, men det har vi ikke tid til. Vi har masse arbeid å gjøre, sier Solberg.

Les også:Solberg håper å se Northug på ski igjen

Klikk på bildet for å forstørre.

Oslo 20140505. Statsminister Erna Solberg og Høyres generalsekretær Lars Arne Ryssdal under pressekonferansen mandag i forbindelse med Høyres landsmøte. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto: Audun Braastad (Scanpix)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag