RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nå skal vi ikke bli selvtilfredse

Oslo 20140505. Statsminister Erna Solberg under pressekonferansen i Oslo mandag i forbindelse med Høyres landsmøte. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
Oslo 20140505. Statsminister Erna Solberg under pressekonferansen i Oslo mandag i forbindelse med Høyres landsmøte. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto: Audun Braastad (Scanpix)
Sist oppdatert:

Statsminister og Høyre-leder Erna Solberg sier partiet har lært av tidligere feil og nå skal klare å holde på oppslutningen de har oppnådd de siste årene.

– Nå skal vi ikke bli selvtilfredse. Vi vet at det krever kontinuerlig utvikling og arbeid for å holde på oppslutningen, sier Solberg mandag under en pressekonferansen i forkant av partiets landsmøte i helgen.

- Det er historisk

Partilederen kaller det kommende landsmøtet historisk.

– Det er historisk fordi det er ni år siden sist Høyre satt i regjering og 23 år siden Høyre ledet regjeringen. 54 prosent av landes kommuner er også Høyre-ledet, det betyr at Høyre aldri tidligere har hatt så mye innflytelse på den politiske utviklingen, sier Solberg.

– Det kunne forledet oss til å bare feire, men det har vi ikke tid til. Vi har masse arbeid å gjøre, sier Solberg.

Les også:Solberg håper å se Northug på ski igjen

Oslo 20140505. Statsminister Erna Solberg og Høyres generalsekretær Lars Arne Ryssdal under pressekonferansen mandag i forbindelse med Høyres landsmøte. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere