- Regjeringen har begått et væpnet ran

WALLSTRÖM: Margot Wallström har vært en sentral person i det svenske valget, og har ofte vært å se sammen med Socialdemokraternas partileder Stefan Löfven.

WALLSTRÖM: Margot Wallström har vært en sentral person i det svenske valget, og har ofte vært å se sammen med Socialdemokraternas partileder Stefan Löfven. Foto: Adam Ihse / Tt (NTB scanpix)

Socialdemokrat-topp sparer ikke på kruttet i valginnspurten.

14.09.14 17:38

Det var under et torgmøte i Sundbyberg utenfor Stockholm at Socialdemokrat, tidligere statsråd og medlem av Riksdagen, og nåværende visepresident i Europakommisjonen, Margot Wallström, kom med det voldsomme utfallet mot Moderaterna, skriver svenske Expressen.

Gjennom det svenske valget har økte forskjeller mellom rik og fattig vært et sentralt tema for Socialdemokratene. Opposisjonen mener at skattekutt har ført til dårligere livskvalitet for mange.

I Sundbyberg fortalte Wallström at de samme dag hadde kommet fra Järfälla der det hadde vært et væpnet ran.


- Men vi kom ut av det også, sa Wallstrøm og fortsatte med å si at også dagens regjering har gjort seg skyldig i grove lovbrudd.

- Det er vel nettopp det regjeringen har gjort, begått væpnet ran av samfunnet, sa hun.

De fremmøtte reagerte med latter og buing på sammenligningen.

Nettavisen følger valget i Sverige live gjennom søndagen. Følg valget live her.

HTML EMBED
(function(d, s, id) {var js,ijs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//embed.scribblelive.com/widgets/embed.js";ijs.parentNode.insertBefore(js, ijs);}(document, 'script', 'scrbbl-js'));Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.