RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Strålende for Nord-Norge

Sist oppdatert:
Aps Hill-Marta Solberg blir igjen i Stortinget som parlamentarisk leder denne gangen, men er strålende fornøyd med at Nord-Norge får tre statsråder.

STORTINGET (TV 2 Nettavisen): - Er det ikke flott. Jeg synes det er strålende at vi har fått en regjering med tre statsråder fra Nord-Norge. Alle tre er gode representanter for landsdelen, så dette blir spennende, smiler hun.

Jens Stoltenberg orienterte rett før klokken 11 Arbeiderpartiets gruppe på Stortinget om sammensetningen av den nye regjeringen, og ble møtt med applaus og jubel.

Hill-Marta Solberg er spesielt fornøyd med at de tre statsrådene for Nord-Norge skal ha ansvaret for en stor del av regjeringens næringspolitikk.

Odd Roger Enoksen (Sp) blir olje- og energiminister, Odd Eriksen (Ap) blir næringsminister mens Helga Pedersen (Ap) blir fiskeriminister.

- Der ligger det store muligheter for Nord-Norge. Det er meget sentrale departementer. Det kunne nesten ikke blitt bedre, sier Solberg.

Hun ser fram til å samarbeide med de nye statsrådene.

- Det gleder jeg meg til, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere