RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Synes ikke synd på Valla

Ingunn Yssen utenfor TV 2 i Oslo.
Ingunn Yssen utenfor TV 2 i Oslo. Foto: Thomas Paust
Sist oppdatert:
Ingunn Yssen blir aldri forsont med Gerd-Liv Valla.

- Hvorfor skulle jeg ha et ønske om forsoning? Målet med dette har vært å bli ferdig med henne. Dessuten tror jeg ikke Valla har noe ønske om å forsones med meg, sier Ingunn Yssen i et intervju med Verdens Gang.

NA24 - din næringslivsavis

- I øyeblikk har jeg syntes synd på henne. Jeg har vært bekymret for Valla, sier Yssen. - Jeg hadde satt i gang en sak som ble så voldsom. Den medmenneskelige siden gjorde at jeg følte en slags skyld, sier hun. Men forteller videre at folk sa til henne at Gerd-Liv Valla neppe ville synes synd på Ingunn Yssen. - Jeg ville lyve hvis jeg sa at jeg synes veldig synd på Valla i dag, sier personen som startet en av landets mest omtalte saker på mange år.

Snakker ikke
På spørsmål fra VG om Yssen har snakket med Gerd-Liv Valla i ettertid, svarer hun et kontant nei. Og hun aner ikke hvordan Valla har det. Yssen har heller ingen tro på at hun ville innledet en samtale med Valla hvis hun traff henne på gata:

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

- Det hadde selvfølgelig ikke blitt en samtale i det hele tatt. Det tror jeg folk forstår, sier Ingunn Yssen. Hun føler heller ikke noe ansvar for konflikten mellom henne og den tidligere LO-lederen: - Hvis hun var misfornøyd med meg, finnes det spilleregler i arbeidslivet som nettopp LO har gått i front for å innføre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere