*Nettavisen* Nyheter.

- Tusen takk, Erna!

Partiet Rødt jubler over gratisreklame fra Høyre. - Det mikropartiet... fniser kampanjesjefen til Høyre.

11.09.08 12:27

(iOslo.no) Leder i Rødt, Torstein Dahle, fikk et bredt smil om munnen da Høyre lanserte sin nye reklamekampanje lørdag. "Ser du rødt? er Høyre løsningen" står det i kampanjen som blant annet klines utover Norges største nettavis, VG Nett. Høyre har brukt svært stor plass på å snakke om "rødt", mens poenget med at kanskje Høyre er løsningen, kommer dalende inn som en liten mygg.

- Å, ja. Vi setter pris på gratisreklame fra Høyre. Vi har jo valgt navnet vårt med omhu, sier en munter Torstein Dahle til iOslo.no.

Høyres kampanjebudsjett er å regne som Onkel Skrues pengebinge i forhold til det Rødt har. Derfor applauderer Torstein Dahle Høyres bruk av både rødfarge og ordet «rødt».

- De promoterer oss
- Dette er jo bra for oss. Vi så jo det samme i lokalvalget, da Oslo Høyre kjørte en kampanje hvor de lot som om valget sto mellom Erling Folkvord (R) og Erling Lae (H). Det ga oss en hyggelig oppslutning i byen, sier han.

Kampanjesjefen til Høyre, Mudassar H. Kapur, sier til iOslo.no at denne reklamen er en del av "Ett år igjen"-kampanjen til partiet. Den ble lansert på lørdag.

- Jeg må smile litt da. Hva skal jeg si? Det er litt morsomt. Vi er glad for all oppmerksomhet rundt vår kampanje, sier Kapur og legger til:-

- Men med all respekt å melde: De aller fleste skjønner nok at vi sikter mot regjeringen - ikke AKP-MLs arvtakere, det mikropartiet Rødt... fniser Kapur i telefonen.

- Tusen takk!
Torstein Dahle er fullstendig klar over at Høyre kanskje sikter til regjeringen, men det gjør likevel ikke gratisreklamen mindre verdt.

- Nei, det er bare å si tusen takk til Erna og Høyre, ler han.

Høyre kampanjesjef svarer litt stivere enn Dahle:

- Jeg vil sende en liten takk til Dahle for at han skaper ekstra blest rundt Høyres kampanje.

Ser du at det kan være litt gratisreklame?

- Jeg ser ikke helt linken, avslutter mannen som skal promotere Høyre - ikke Rødt.

Les flere saker på iOslo.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag