RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tusen takk, Erna!

Sist oppdatert:
Partiet Rødt jubler over gratisreklame fra Høyre. - Det mikropartiet... fniser kampanjesjefen til Høyre.

(iOslo.no) Leder i Rødt, Torstein Dahle, fikk et bredt smil om munnen da Høyre lanserte sin nye reklamekampanje lørdag. "Ser du rødt? er Høyre løsningen" står det i kampanjen som blant annet klines utover Norges største nettavis, VG Nett. Høyre har brukt svært stor plass på å snakke om "rødt", mens poenget med at kanskje Høyre er løsningen, kommer dalende inn som en liten mygg.

- Å, ja. Vi setter pris på gratisreklame fra Høyre. Vi har jo valgt navnet vårt med omhu, sier en munter Torstein Dahle til iOslo.no.

Høyres kampanjebudsjett er å regne som Onkel Skrues pengebinge i forhold til det Rødt har. Derfor applauderer Torstein Dahle Høyres bruk av både rødfarge og ordet «rødt».

- De promoterer oss
- Dette er jo bra for oss. Vi så jo det samme i lokalvalget, da Oslo Høyre kjørte en kampanje hvor de lot som om valget sto mellom Erling Folkvord (R) og Erling Lae (H). Det ga oss en hyggelig oppslutning i byen, sier han.

Kampanjesjefen til Høyre, Mudassar H. Kapur, sier til iOslo.no at denne reklamen er en del av "Ett år igjen"-kampanjen til partiet. Den ble lansert på lørdag.

- Jeg må smile litt da. Hva skal jeg si? Det er litt morsomt. Vi er glad for all oppmerksomhet rundt vår kampanje, sier Kapur og legger til:-

- Men med all respekt å melde: De aller fleste skjønner nok at vi sikter mot regjeringen - ikke AKP-MLs arvtakere, det mikropartiet Rødt... fniser Kapur i telefonen.

- Tusen takk!
Torstein Dahle er fullstendig klar over at Høyre kanskje sikter til regjeringen, men det gjør likevel ikke gratisreklamen mindre verdt.

- Nei, det er bare å si tusen takk til Erna og Høyre, ler han.

Høyre kampanjesjef svarer litt stivere enn Dahle:

- Jeg vil sende en liten takk til Dahle for at han skaper ekstra blest rundt Høyres kampanje.

Ser du at det kan være litt gratisreklame?

- Jeg ser ikke helt linken, avslutter mannen som skal promotere Høyre - ikke Rødt.

Les flere saker på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere