RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Uventet uklar Krohn Devold

Foto: Erik Modal (TV 2 Nettavisen)
Sist oppdatert:
- Jeg hadde ikke forventet så unnvikende svar, sa Carl. I Hagen etter at han hadde grillet forsvarsminister Kristin Krohn Devold.

Frp-formannen stilte forsvarministeren de samme spørsmålene gjentatte ganger under høringen, men fikk ikke svarene han ønsket.

- Det er helt håpløst at sjefen for Forsvarets logistikkorganisasjon og generalinspektøren for hæren måtte gå på dagen, sier Hagen etter at første runde i høringen av Krohn Devold var avsluttet.

- Er Hernes og Sølvberg gjort til syndebukker?

- Det er det for tidlig å si ennå. Men de har jo visse rettigheter. Her får de bare en telefon og beskjed om at de blir fristilt. En kan ikke behandle folk i ledende stillinger slik.

- Får høringen noen konsekvenser for Devold?

- Det er det alt for tidlig å si. Vi må høre de andre forklaringene. Dessuten må jeg sende noen skriftlige spørsmål til Devold for å få svar på spørsmål som hun ikke svarte på, sier en tydelig oppbrakt Hagen, som sitter i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere