RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Statsråder kan bli byttet ut etter valgnederlag


Statsminister Erna Solberg konstaterte under Høyres valgvake mandag kveld at hun ikke var fornøyd med valgresultatet. Flere mener resultatet i kommunevalget kan føre til endringer i regjeringen.
Statsminister Erna Solberg konstaterte under Høyres valgvake mandag kveld at hun ikke var fornøyd med valgresultatet. Flere mener resultatet i kommunevalget kan føre til endringer i regjeringen. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Stastråder kan bli byttet ut etter valgnederlag, ifølge VGs kilder.

Flere kilder opplyser til VG at de mener det vil komme endringer av mannskapet i høst. Andre mener endringene kan utsettes til våren for å få ny giv inn i neste høsts arbeid med statsbudsjettet mot 2017-valget.

Et av de sentrale spørsmålene er om partiene vil forhandle om å bytte departementer.

Etter samtaler med flere kilder i de to partiene er det flere departementer som vurderes som i spill når Erna Solberg og Siv Jensen skal sette sammen et nytt kollegium.

Blant departementene som kan bytte parti, er Forsvarsdepartementet, som nå styres av Høyre, Justisdepartementet, som styres av Frp og Arbeidsdepartementet, som styres av Frp. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere