RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

100.000 har tatt partitesten

Sist oppdatert:
Er du en av de få som ikke har testet ditt partivalg i vår dyptgående partitest? Ta testen nå.

TV 2 og TV 2 Nettavisens partitest er utviklet av de politiske journalistene i redaksjonene og baserer seg ikke på partienes valgflesk, men hva som står i partiprogrammet de går til valg med. Etter at 100.000 mennesker har tatt testen, er det Fremskrittspartiet som er partiet folk flest er enig med. Et stykke bak følger Arbeiderpartiet og Høyre.

Når det gjelder hvilket parti folk oppgir de skal stemme, kommer Arbeiderpartiet ut som Norges største parti. 25 prosent sier at de kommer til å stemme AP - mot 19 prosent ved forrige valg. Fremskrittspartiet har også en fremgang på seks prosent, fra 13 til 19 prosent. Altså før testen var gjennomført.

Testen kan tas en gang med et nettleservindu. Ønsker flere i husstanden, eller ved samme maskin å ta testen, må man lukke nettleseren man tok testen med og starte en ny. Testen finner man alltid på Nettavisens forside.

Her finner du testen

Her finner du resultatene

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere