RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ap freder Sp før valget

Foto: Erik Modal (TV 2 Nettavisen)
Jens Stoltenberg ønsker ikke å si noe negativt om Senterpartiet før valget - i hvertfall offentlig. - Har jeg noe kritisk å si, tar jeg det på kammerset, sier Stoltenberg.

Derfor ønsker ikke Arbeiderpartiets leder si om han er enig i Ap-veteran Thorbjørn Berntsens syn på Senterpartiet som et utpressingsparti, som Berntsen uttalte i Aftenposten i går.

- Tar det på kammerset
- Problemstillingen er ikke om vi skal forhandle med Senterpartiet. Det har Ap gjort i årevis, blant annet i forbindelse med budsjettbehandlingene. I den grad jeg har noen kritisk å si til mine partnere, skal jeg ta det på kammerset. Jeg vil anstrenge med veldig for å klare det, sier Stoltenberg til Aftenposten.

Langsiktige rammer
Han sier oppgaven nå blir å legge noen langsiktige rammer i en felles regjeringsplattform.

Stoltenberg mener de tre partiene allerede er kommet et stykke på vei, blant annet gjennom felles merknader til Perspektivmeldingen, som ble behandlet i Stortinget denne uken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere