RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Heiko Junge (Scanpix)

Arnstad: - Fuck Oslo

Sist oppdatert:

Samferdselsminister Marit Arnstad kopierte det som trolig var en twitterhilsen til påskesol og stillhet på landet. Meldingen endte i et friskt «fuck Oslo».

HTML EMBED

«Mildt sagt uparlamentarisk språkbruk», er Aftenpostens karakteristikk av meldingen som foreløpig ser ut til å more mer enn den forarger.

Det var en annen twitterbruker som først kom med følgende utsagn: «Når jeg ser utover åkeren, sola skinner og det er helt stille, ja da tenker jeg; fuck Oslo» – et budskap Arnstad altså fant det passende å slutte seg til.

- Jeg ville først og fremst si at jeg synes det er veldig godt å være i Trøndelag nå. Men så synes jeg ikke man må ta ting så veldig alvorlig på Twitter, og det er vanskelig med humor og ironi der, er Arnstads kommentar etter at den friske formuleringen ble omtalt.

Flere av tilbakemeldingene er også av det kortfattede og ironiske slaget, og Oslos byrådsleder Stian Berger Røsland (H) lar seg ikke hisse opp. Han benytter i stedet anledningen til å drive litt politisk agitasjon.

- Frisk språkbruk, men i sammenhengen synes det klart at hun ikke mener det. I Nasjonal transportplan får hun mulighet til å bevise det, ved å legge inn penger til ny E18 vestover og baneløsning til Fornebu, sier han.

Arnstad på sin side understreker at hun er veldig glad i Oslo, men at hun ikke har lyst til å være på jobb der akkurat nå. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere