RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ber for regjeringskrise

Sist oppdatert:
Begeret er fullt for TV-pastor Jan Hanvold, som nå ber til Gud om at det blir regjeringskrise.

- Vi kan ikke be og velsigne en slik regjering, derfor oppfordrer jeg alle kristne som sitter og ser på om å be om regjeringskrise, oppfordret pastoren direkte på tv torsdag kveld.

SVs siste utspill om en boikott av Israel er dråpen som fikk begeret til å flyte over for pastoren i kanalen TV-Visjon Norge. SV starter en kampanje mot Israel i januar, og partileder Kristin Halvorsen har varslet at hun vil ta spørsmålet om boikott opp i regjeringen. Det står ingenting om boikott i Soria Moria-erklæringen, men SV har et landsmøtevedtak om å boikotte Israel.

Nå vender pastor Hanvold seg til Gud for å bli kvitt den rødgrønne regjeringen.

- Arbeiderpartiet og Senterpartiet kan vi spise, men SV står for en avkristningslinje som vi bare ikke kan støtte. Flere kristne oppfordrer til å be for regjeringen, men jeg ber om at det skal bli regjeringskrise jeg, sa TV-pastor Jan Hanvold, i sitt direktesendte TV-program torsdag kveld, ifølge den kristne avisen Magazinet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere