Gå til sidens hovedinnhold

Berg i millionsøksmål

Fotballtrener Henning Berg er svært misfornøyd med sin nybygde villa.

Henning Berg og kona Line Stille Berg skal møte i Nedre Romerike tingrett i september. Der skal de kjempe for millionerstatning etter at de fikk bygget en arkitekttegnet kjempevilla til over 13 millioner kroner.

- Leit
– Jeg skulle gjerne vært en rettssak foruten. Ingen er tjent med at saken får en slik utgang, og jeg synes det virkelig er leit. Samtidig er det snakk om så store penger at vi ikke bare kan trekke på skuldrene og akseptere det som har skjedd, sier Berg til Romerikes Blad.

Ingen av partene vil komme med detaljer rundt hva krangelen egentlig går ut på.

– Vi er uenige om utførelsen i forhold til prisen min klient har betalt. Vi har både fremmet krav om å få penger tilbakebetalt, og en økonomisk erstatning for uaktsom og mangelfull rådgivning, sier Bergs prosessfullmektig, advokat Jarle Edler, til avisen.

Gigant-villa
Edler bekrefter at det totalt kan være snakk om rundt 1,6 millioner kroner.

Funkisvillaen på Fjellhamar ble bygget mens familien Berg bodde i utlandet, og sto ferdig for drøyt to år siden. Den samlede prislappen kom på rundt 13 millioner kroner. Eneboligen har et bruksareal på nesten 500 kvadratmeter, og den tilhørende tomta er drøyt to mål stor.

Reklame

Kun i dag: 30 % på alle varer hos Christiania Glasmagasin