RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blir ikke byråd fordi han er stril

Foto: Skjalg Ekeland (BA)
Sist oppdatert:
Byrådet hadde erstatteren klar, men glemte at han også måtte melde flytting.

BERGEN (BA): Lisbeth Iversen får gå av, men erstatteren Dag Inge Ulstein (KrF) må vente til midten av juni med å bli byråd for sosial, bolig og områdesatsing i Bergen kommune.

Bakgrunnen er at «det ikke har lykkes å få gjennomført og registrert flytting i folkeregisteret før onsdagens bystyremøte».

Ulstein og familien er per i dag bosatt i øykommunen Fjell en halv times kjøretur vest for Bergen.

Les saken i ba.no

- Det har ikke vært mulig å gjennomføre flytting i henhold til de krav som stilles til folkeregistrert adresse for Ulstein og hans familie. Derfor velger vi å vente til junimøtet i bystyret med valg av ny byråd. Frem til dette vil helsebyråd Hilde Onarheim fungere som settebyråd, sier byrådsleder Monica Mæland i en pressemelding.

Ulstein har søkt folkeregisteret om flytting uten familien, men det lot seg ikke gjøre.

- Jeg ønsker at flyttingen skal bli en så god overgang som mulig for min familie, og da lot det seg ikke gjøre å gjennomføre flyttingen for hele familien på så kort tid. Nå får barna avsluttet skolesemesteret i Fjell, og vi bruker tiden frem til junimøtet i bystyret til å gjennomføre flyttingen, sier Dag Inge Ulstein.

Les flere saker i Bergensavisen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere