RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bondevik-bok neste høst

Foto: Berit Almendingen (TV 2 Nettavisen)
Sist oppdatert:
Kjell Magne Bondevik er i full gang med å skrive boken om sitt liv i norsk politikk. Boken gis ut til høsten.

Ifølge VG vil boken være ferdig skrevet til sommeren, og klar for utgivelse høsten 2006. Det er Aschehoug som skal gi ut boken, og den tidligere statsministeren har fått sitt eget kontor hos forlaget. I tillegg skal Bondeviks tidligere politiske rådgiver, Øistein Mjærum, fungere som researcher på bokprosjektet.

Bondevik skal skrive om sitt politiske liv, men boken skal visstnok også handle om oppveksten. Den tidligere KrF-kjempen vil også beskrive sin egen utvikling som politiker.

- Han er i gang, og har kontor hos oss. Vi engasjerer også Øistein Mjærum. Men vi er helt i startfasen, så jeg kan ikke si så mye om prosjektet, sier Kari J. Spjeldnæs hos Aschehoug Litteratur til VG.

Den tidligere statsministeren har i utgangspunktet krav på tre måneder etterlønn fra statsministerjobben, men skal ha satt i gang med bokprosjektet etter bare en måneds ferie med kona.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere