RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Charter-Hilde» valgt inn i kommunestyret i Horten


Hilde Skovdahl er valgt inn i kommunestyret for Arbeiderpartiet i Horten i Vestfold.
Hilde Skovdahl er valgt inn i kommunestyret for Arbeiderpartiet i Horten i Vestfold. Foto: Silje Bjørnstad (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
- Dette er jo helt sprøtt!

Hilde Skovdahl, kjent gjennom en rekke sesonger av TV 3-programmet Charterfeber, er valgt inn i kommunestyret for Arbeiderpartiet i Horten i Vestfold, skriver Gjengangeren.

– Neeeeei, Guuuud! Jeg føler meg livredd, men det skal jo være plass for alle. Dette er jo helt sprøtt. Men jeg føler meg utroooolig lykkelig, sier Skovdahl til avisen da de overbrakte henne nyheten. Ifølge avisen er Skovdahl nyinnflyttet i kommunen.

Arbeiderpartiet var den store vinneren i Horten, med en oppslutning på 37,0 %, en oppgang på 1,7 % fra forrige valg. Høyre mistet 10 prosent av stemmene og fikk en oppslutning på 28,3 prosent.

Ved siden av deltakelsen i Charterfeber, er Hilde Skovdahl foredragsholder, skribent og forfatter. Nå venter altså nye utfordringer.

– Jeg har engasjert meg veldig mot mobbing. Dessuten opptar eldreomsorg meg, vi må få flere mennesker inn i omsorgen for å ta vare på de eldre. Og så er jeg veldig engasjert i ungdommen her i Horten. De må motiveres, sier Skovdahl til Gjengangeren.

Det siste om kommunevalget:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere