*Nettavisen* Nyheter.

Derfor gir Friele seg

Herman Friele sier nei til et fortsatt liv i politikken. Her er begrunnelsen.

15.08.06 10:47

I en pressmelding som ble sendt ut tirsdag formiddag skriver Bergen Høyre følgende:

«Få fart på Bergen og skape vekst i byen. Få orden på den dårlige økonomien i Bergen,» var løftet som Herman Friele og Høyre gikk til valg på i 2003.

- Løftene innfridd
Disse løftene er blitt innfridd. Aldri før har det vært så mange nye arbeidsplasser og aktivitet i Bergen og omland som nå, og underskuddet i kommunen er blitt snudd til overskudd. Det er gjennom et godt samarbeid med byens innbyggere, næringslivet, institusjoner og byens politikere og de sentrale myndigheter at de disse gode resultater er blitt oppnådd. I denne sammenhengen gjør spesielt byrådet under ledelse av byrådsleder Monica Mæland en meget god og viktig jobb for Bergen

Til næringslivet
- Jeg velger derfor å si takk for meg som ordfører etter neste års valg. Valgløftene er innfridd og jeg informerer nominasjonskomiteen i Bergen Høyre i dag at jeg ikke ønsker gjenvalg ved neste års valg. Jeg vil da gå tilbake til min aktive plass i næringslivet fra neste høst, sier Herman Friele.

- Fantastisk givende
- Å være ordfører i Bergen er en fantastisk givende jobb og det kommende året vil jeg konsentrere meg om å arbeide med og løse viktige prosjekter og oppgaver for byen og byens innbyggeres beste. Bergen skal bli en enda bedre og tryggere by å leve, bo og arbeide i. Bergen har en stor fremtid som jeg oppriktig mener best ivaretas gjennom at Høyre og de andre borgerlige partiene vises fornyet tillit fra byens innbyggere ved kommunevalget i september neste år, avslutter Friele.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag