*Nettavisen* Nyheter.

Eli Hagen raser mot Frp

Eli og Carl I. Hagen var begge markante skikkelser i norsk samfunnsliv da han var leder i Fremskrittspartiet. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

- Jeg kjenner ikke igjen det partiet jeg arbeidet for i 30 år i Stortinget, freser hun.

09.11.15 12:38

I et innlegg på Facebook freser Eli Hagen over den politikk som nå føres på innvandringsfeltet - med Frp som justisminister.

Hun innleder med å si at hun sjelden skriver på denne siden.

«Men nå er jeg opprørt, trist og lei meg over den vanvittige tilstrømmingen av asylsøkere og migranter som flommer inn i landet!»

Hun støtter sin ektemann Carl I. Hagens forslag om å stenge grensen til Russland umiddelbart, noe han fikk refs av justisminister Anders Anundsen (Frp) for.

Les også: - Steng russergrensen øyeblikkelig
Les også: Hagen får refs av Anundsen

«Hvorfor stenger vi ikke grensen ved Storskog mot Russland? Er vi ikke herre i eget hus?? Dette skjer altså med FrP i regjering!»

Eli Hagen skriver også at hun føler seg fremmedgjort i partiet:

«Jeg kjenner ikke igjen det partiet jeg arbeidet for i 30 år i Stortinget! Dette hadde ikke skjedd med ektemannen ved roret! Han hadde ALDRI akseptert det som nå skjer!»

Jeg skriver ikke ofte på denne siden, men nå er jeg opprørt, trist og lei meg over den vanvittige tilstrømmingen av...Posted by Eli Engum Hagen on 8. november 2015

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.