RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ernas mann raste mot NRK

Foto: Hans Kristian Thorbjørnsen (Høyre)
Sist oppdatert:
Erna Solbergs ektemann Sindre Finnes beskyldte NRK for å ha lagt en bevisst strategi for å sverte Høyre i valgkampen.

Under en TV-sendt skoledebatt på NRK tirsdag kveld ergret Finnes seg så kraftig over programleder Ingunn Solheim at han på Twitter ba kanalen vurdere å permittere henne. Han var like opprørt da NRK ringte og intervjuet ham etter debatten:

- Er det baktanker? Handler det om økonomi? Avtaler? Lovnader? Det er spørsmålet.

- Hvem tror du planlegger dette fra NRKs side?

- Jeg vet hvem som sitter og koker sammen slikt. Det tror jeg alle vet, så det slipper jeg å si, sier Finnes, som har hatt flere verv i Høyre og til daglig er fagsjef i Norsk Industri.

- Valgkampen har NRK forberedt seg på i lang tid. Dette ser ut som en bevisst strategi om å sverte Høyre. Det har vi sett flere eksempler på i denne og forrige uke. Hvorfor stiller ikke NRK kritiske spørsmål til regjeringen som har styrt i åtte år, fortsatte Finnes, som like etter intervjuet ringte tilbake og ønsket å trekke alle sine uttalelser.

- Det jeg sa ble sagt i affekt. Jeg er inhabil i saken. Det var en debatt om min kone, og jeg var opprørt, framholdt han.

(©NTB)

Mer fra Nettavisen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere