*Nettavisen* Nyheter.

Får tilbake luksusleiligheten

Frp-toppen bøyer av og flytter ut av luksusleiligheten til Christer Tromsdal.

21.09.07 15:39

Dermed har den bitre leietvisten mellom Tromsdal og Frp-politikeren Henning Holstad løst seg - og det før saken er blitt ferdigbehandlet av rettsapparatet.

Torsdag startet nemlig den sivile saken mellom de to i Oslo tingrett. Bakgrunnen for striden er at Tromsdal har leid ut luksusleiligheten sin på Aker Brygge i Oslo til Holstad. Men da Tromsdal ville ha tilbake leiligheten raskere enn planlagt, oppsto det problemer. Holstad nektet å flytte ut, og Tromsdal gikk til søksmål.

Tromsdal: - Jeg vant
Fredag fikk altså saken en ny vending, da Tromsdal og Holstad inngikk forlik, ifølge Dagbladet.no.

- Jeg føler jeg gikk seirende ut av denne krangelen, sier Tromsdal til avisen. Også Holstad sier han er glad for at saken nå er over.

Forliket innebærer at Holstad flytter ut av leiligheten, og at Holstad betaler Tromsdal om lag 250.000 kroner.

Krevde 850.000 kroner
I retten torsdag kom det fram at Tromsdal mener Holstad skylder ham tusenvis av kroner i husleie. Han krevde også erstatning for skadeverk på leiligheten, samt at han får dekket sine advokatutgifter. Til sammen krevde han en erstatning på rundt 850.000 kroner.

- Christer Tromsdal har nå over et år vært uten bolig fordi han ikke får tilbake leiligheten sin, og det han ønsker er å få leietakeren ut så raskt som mulig så han får flytte inn der selv, sa Tromsdals forsvarer, advokat Marius Gjetnes, da rettssaken startet i Oslo tingrett.

Advokaten påpekte at det er snakk om «en sjelden perle og en eksklusiv designleilighet», og brukte mye tid på å beskrive alle skadene som de mener Holstad har påført leiligheten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.