RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Friele: - Høyre for skikkelige

Sist oppdatert:
Høyre-ordfører Herman Friele beundrer Frp's medietaktikk, og mener det haster å få på plass et partnerskap mellom de to partiene - før Frp går lei.

- Vi er for skikkelige i Høyre. Når det går så bra i Norge, må vi være mer aggressive når vi presenterer budskapet, sier Friele til Bergensavisen.

Høyre gjør det stadig dårligere på meningsmålingene, mens Fremskrittspartiet er på en stigende kurve. Det mener Høyre-ordførereren skyldes Frp's friske utspill i oppgangstider. Han sier til BA at han må innrømme at han synes det konkurrerende partiet har vært flinke. Dessuten synes han de klarer å spisse budskapet slik at folk forstår.

Nå frykter Friele at Frp vil miste interessen for et mulig samarbeid med Høyre, og mener partiet ikke kan vente stort lenger med å få i stand et partnerskap med Frp.

Han sier til BA at problemet i Høyre ikke er ledersammensetningen, men selve partiet, og mener det er meningsløst å kreve Erna Solbergs avgang som partileder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere